FÖR FÖRETAG

Alla priser är exkl moms. Milersättning tillkommer med SEK 150 inom Småland/Öland därutöver SEK 38 milen. För eventuell frakt tillkommer SEK 89.

FÖRETAG

PPI-PAKET

PPI Paketet är anpassat för företag och är vårt sätt att på ett enkelt och prisvärt sätt se till att du alltid har en fotograf till hands. Under ett visst antal tillfällen per år kommer vi på besök och fotograferar enligt överenskommelse. Vi följer din verksamhet, din personal, din miljö och kanske något event. Inom snart kommer din bildbank att börja ta form med bilder på lokaler, personal, och händelser som ger ett professionellt intryck. 
Efter varje fotografering levereras bilderna online i er bildbank där ni själva kommer åt dem - eller enkelt går tillgång till er reklambyrå. Ingen verksamhet är den andra lik - men vi lovar att göra vårt bästa för att sälja ditt företag på bästa sätt med riktigt bra bildmaterial.
Vi erbjuder PPI-paketet i LARGE (10 besök per år, SEK 18.000) , MEDIUM (6 besök per år, SEK 12.000) eller SMALL (4 besök per år SEK 6000) till ett fastpris med en kostnad som sprids över året. Milersättning tillkommer om 150 kr per resa, oavsett plats i Småland/Öland därutöver SEK 38 milen. Som en extra bonus får er personal rabatt på hela vårt utbud för privatpersoner.
INTERIÖR

En av våra passioner är att kliva in i det finaste av rum - ditt företag. Vi kommer på besök och lyssnar gärna på historian bakom din miljö och ditt företag, och sedan fotograferar vi under den tiden som krävs för att få en bra grundmaterial. Vi tar både översiktsbilder och även detaljbilder. För att få en levande miljö vill vi gärna om så är möjligt ha lite människor med på bilderna också.
Prisexempel: SEK 2500 för ett besök, fotografering, och redigering. Milersättning tillkommer om 150 kr per resa, oavsett plats i Småland/Öland därutöver SEK 38 milen. 
LIFE STYLE PORTRÄTT

Få saker är så viktiga idag i vår nätverksvärld som att ha trevliga och professionella bilder på sig själv. Vi inser att det ibland är svårt att fånga dessa bilder själv - men vi finns alltid vid din sida. Vår fotograf Linda är diplomerad stylist och tillsammans med kameran och rätt miljö kommer vi producera fantastiska bilder som visar din personlighet.
Prisexempel: SEK 5000 för konsultation om kläder och smink, fotografering, och redigering. Milersättning tillkommer om 150 kr per resa, oavsett plats i Småland/Öland därutöver SEK 38 milen . 
PRODUKT

Att fotografera produkter är verkligen ett spännande uppdrag. Det kan vara allt från en liten skruv till ett stort maskinfordon som skall visas upp i en katalog eller online. Vissa produkter är dessutom väldigt lika - som tex en möbel i 20 olika färger. Vi tar hand om hela processen och ser gärna att du tecknar ett årsabonnemang så har både du och vi en trygghet.
Prisexempel: SEK 500 kr i startavgift och därefter 99 kr per produkt. Då ingår fotografering och redigering. I vissa fall där produkter är väldigt lika och vi kan arbeta fort så erhåller man en lägre kostnad (baserad på vårt timpris) om fotograferingen går fortare än beräknat. Det är en flexibel modell för dig som gör att du alltid vet ett maxpris, men kan erhålla ett lägre pris när så är praktiskt möjligt.
Årsabonnemang på produktfotografering är anpassat för företag och är vårt sätt att på ett enkelt och prisvärt sätt se till att du alltid har en fotograf till hands. Under ett visst antal tillfällen fotograferas dina produkter enligt överenskommelse. 50 produkter för SEK 6500. I priset ingår fotografering samt redigering. Bilderna levereras online i er bildbank där ni själva kommer åt dem - eller enkelt går tillgång till er reklambyrå. Ingen verksamhet är den andra lik - men vi lovar att göra vårt bästa för att sälja ditt företag på bästa sätt med riktigt bra bildmaterial.
PROFIL

Likt den klassiska skolkatalogen så är det ofta vanligt att företag vill ha bra bilder på sin personalstyrka, eller att man själv vill ha det för sociala medier, linkedIn, jobbsökarsiter, och så vidare. Vi kommer till din arbetsplats och bygger upp en mobil studio och fotograferar så personalen. Beroende på företag kan det vara lämpligt att komma vid ett par tillfällen för att även komplettera med de som inte kunde närvara vid första tillfället.
Prisexempel: SEK 1000 i start kostnad och sedan 149 kr per anställd. Vid större volymer erhålls rabatt. Milersättning tillkommer om 150 kr per resa, oavsett plats i Småland/Öland därutöver SEK 38 milen . 
TIMPRIS

Vi vill göra det enkelt för dig att få en idé om vad vår tjänster kostar. Därför har vi ett fast timpris på 899 kr i timmen och då ingår förutom tiden på plats (en timme) alltid den redigering som behövs i efterhand. Milersättning tillkommer om 150 kr per resa, oavsett plats i Småland/Öland därutöver SEK 38 milen .  
Back to Top