FÖR PRIVATPERSONER

Alla priser är inkl moms. Milersättning tillkommer med SEK 150 inom Småland/Öland därutöver SEK 38 milen. För eventuell frakt tillkommer SEK 89.

PRIVATPERSONER

FAMILJ

Vi fotograferar väldigt många familjer då det är förmånligt att komma till oss. På en timme hinner vi ofta ta bilder på hela familjen, både enskilt, i grupper, och allesammans. 
Vi gör detta för vårt normala timpris (se nedan) men vissa dagar har vi specialerbjudanden - hör gärna av dig för eventuellt datum som redan är schemalagda.
MODELL

Bland det roligare som finns är att vara riktigt kreativ, i studio eller utomhus. Lite tuffa kläder, lite attityd, kanske lite syling och lite smink. Möjligheterna är oändliga, och vi vill gärna ta bilder på dig som framhäver din bästa, eller kanske tuffaste sida. 
Vi gör detta för vårt normala timpris (se nedan) men vissa dagar har vi specialerbjudanden - hör gärna av dig för eventuellt datum som redan är schemalagda.
BRÖLLOP

Kanske årets mest spännande dag. Allt är förberett in i minsta detalj.
Vi är ödmjuka inför denna dagen och bokar en tid med dig i god tid där vi går igenom önskemål, platser, och vad vi eventuellt gör ifall vädrets gudar inte vill ställa upp - att lämna något åt slumpen är sällan en bra idé denna dagen.
Vi skiljer oss från de andra fotograferna du kanske tittat på. Vi är alltid två fotografer på plats för att på bästa mönliga sätt fotografera så mycket som möjligt under denna intensiva dagen. Vi täcker olika platser i kyrkan (om ni är där) så man slipper allt spring. Vi är nära, vi är långt borta, vi är uppe, vi är nere, vi är överallt. 
Alla vigslar skiljer sig åt - därför vill vi gärna att du kontaktar oss för att få en offert efter att vi fått en sammanfattning hur ni vill ha det. Om ni inte riktigt vet - så kan vi ge tips. 
TIMPRIS

Vi vill göra det enkelt för dig att få en idé om vad vår tjänster kostar. Därför har vi ett fast timpris på 799 kr i timmen och då ingår förutom tiden på plats (en timme) alltid den redigering som behövs i efterhand. Vi tar ett fast pris på SEK 150 för utkörning till din plats i Småland/Öland därutöver SEK 38 milen .
Back to Top